Asociatia Tourmount Campulung Muscel

Termeni si conditii
Politica de confidentialitate

Termeni si conditii & Politica de confidentialitate
INTRODUCERE

Aceasta politica de confidentialitate este valabila doar pentru utilizatorii tourmount.ro inscrisi prin formularul nostru online la evenimentele organizate de noi. De fiecare data cand vizitati acest site va aflati sub incidenta politicii de confidentialitate si cookie-uri in vigoare la anumite intervale de timp si trebuie sa consultati textul respectiv, pentru a confirma faptul ca sunteti de acord cu acesta. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza sau obtine orice servicii, informatii sau materiale prin intermediul acestui site.

DATELE PERSONALE - CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PRELUAREA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Site-ul web este gestionat si apartine Asociatia Tourmount, cu sediul in Campulung Muscel , Str. Lt. Col. Nicolae Popp Nr.27, CUI 34711350 ROMANIA.

CE INFORMATII COLECTEAZA ASOCIATIA TOURMOUNT?

Vom colecta date personale pe care ni le trimiteti, de exemplu, atunci cand va inregistrati la o competitie sau alt eveniment organizat de Asociatia Tourmount. Datele cu caracter personal pe care ni le trimiteti includ informatii de contact, data nasterii, e-mail, adresa si informatii cu privire la efectuarea platilor.

CU CE SCOP SE FOLOSESC DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE?

Datele personale pe care ni le furnizati vor fi procesate intr-un fisier de care este responsabila Asociatia Tourmount si ale caror scopuri vor fi, in functie de diferitele intrebuintari, urmatoarele: - Pentru a raspunde solicitarilor pe care ni le adresati sau pentru a va informa referitor la competitia organizata, ori posibile schimbari sau imbunatatiri aduse acestora. - Pentru a va furniza informatii cu privire la competitiile/ taberele organizate de noi. - Pentru a preveni utilizarea abuziva sau utilizarea necorespunzatoare a serviciilor noastre. Vom pastra datele dvs. atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus sau cat timp ne este cerut de lege. Ulterior, datele dumneavoastra personale vor fi sterse.

CUM VA PROTEJAM DATELE PERSONALE?

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si colaboratorii Asociatia Tourmount care se ocupa de administrarea site-ului. In calitate de unic detinator al informatiilor colectate de pe acest site, Asociatia Tourmount se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre alti terti decat cei mentionati anterior si nu va oferi aceste date spre vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere. Pentru datele furnizate de dumneavoastra prin intermediul acestui site, asiguram administrarea acestora in conditii de siguranta si va garantam drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (dreptul de acces, de interventie, de a nu fi supus(a) unei decizii individuale, de a va adresa justitiei, de a va opune in viitor prelucrarii si de a solicita stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti redacta o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa: Asociatia Tourmount, Campulung Muscel Str. Lt. Col. Nicolae Popp Nr.27, Romania, la adresa de e-mail olaru.toni@yahoo.com sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.925.833.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

.

CUM NE ASIGURAM DE SECURITATEA DATELOR PERSONALE?

datelor impotriva pierderii, manipularii si accesului neautorizat. Ne adaptam in permanenta masurile de securitate in conformitate cu progresul tehnologic si evolutia acestora Nu uitati ca siguranta utilizarii site-ului web depinde si de corecta utilizare si pastrare a anumitor coduri confidentiale. Informatiile colectate prin formulare online (date de contact, abonare la newsletter, plata online, etc.) vor fi codificate si protejate prin intermediul sistemului software de criptare – SSL. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacat, care este pozitionat in coltul din dreapta jos a browser-ului. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un spatiu securizat. in situatia in care Asociatia Tourmount hotaraste sa schimbe politica de functionare a site-ului tourmount.ro, aceste modificari vor fi facute publice in sectiunea „Termeni si conditii - Politica de confidentialitate” a site-ului, fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu prezentul document – „Termeni si conditii - Politica de confidentialitate”, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

Promo Video Cupa Hard Enduro Campulung 2019

Va asteptam in data de 12-14 iulie 2019 la Campulung Muscel sa va bucurati de natura, adrenalina, aventura, muzică, voie buna si trasee frumoase si tehnice in zona Bughita, situata la 2km de oras.